הסיפור שלנו מתחיל בשכונה אחת ליד הים ובחלום קטן להפוך טעם מקומי לשפה קולינרית שמאחדת אנשים. תמי, הבת של דוד מהפונדק המקורי, גדלה על ריח הטחינה ועל הקשר החם עם הלקוחות. מכאן נולד המקום שבו כל לקוח מרגיש מוכר וכל ביס מרגיש כמו הביתה.
מאז פתיחת הדלתות למדנו שתיבול נכון מתחיל בחיוך. החזון פשוט. אוכל ישר, טרי, שמכבד חומרי גלם ועונה על מה שהשכונה באמת רוצה. כך נולדו קלאסיקות לצד הפתעות יומיות כמו מעורב ירושלמי, קוסקוס, מרק גולאש או חמין של סבתא, כי מסורת משפחתית בבישול היא הלב של המטבח שלנו.
היום זה מתורגם לערך ברור בשבילכם. זמינות, טריות, יציבות בטעם ושירות שבאמת רואה אתכם. אנחנו כאן כדי להגיש לכם יותר מארוחה. חוויה שכונתית שמזכירה כמה טוב לאכול ביחד.